Wil je graag een afspraak in de avond ? Hou er dan rekening mee dat de gemiddelde wachttijd op het moment 8 weken is. Onder het balkje Belangrijke Weetjes vind je nog een aanvulling op het maken van afspraken. Heb je te maken (gehad) met kanker, kijk dan onder het kopje Massage bij Kanker


Uitleg en tarieven soorten massage's

Op een luxe (voor)verwarmde tafel kun je heerlijk ontspannen en genieten van jouw massage.


Voor de massages wordt er gebruik gemaakt van de oliën van Volatile, deze zijn biologisch en bestaan voor 10% uit jojoba- en 90% uit amandelolie.


De olie wordt verwarmd zodat deze niet koud aanvoelt en je meteen de ontspanning ervaart.

Hier vind je de aangeboden massages en hun tarieven. Weet je niet goed welke massage te kiezen of welke het beste op jou van toepassing is? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we samen welke het beste bij je past.


Ontspannings massage


Dit is de meest bekende en gangbare massage. Altijd een fijne keus wanneer je echt een momentje voor jezelf wilt om alles los te laten! Afhankelijk van het aantal minuten wordt hierbij voornamelijk de achterzijde van het lichaam gemasseerd. Al dan niet met een stevige druk waar nodig en/of gewenst is. (Vaak is dit bij de rug- en nekzone)


 • 90 min (voor- en achterzijde lichaam) € 72,-


 • 60 min (achterzijde lichaam) € 50,-


 • 30 min (rug/nek/schouder) € 30,-


Voordeelkaart:


 • 5x 30 min € 135,- / 10x + 1 € 300,-


 • 5x 60 min € 225,- / 10x + 1 € 495,-

(Bij aanschaf van een voordeelkaart betaal je het bedrag in één keer. De kaart is onbeperkt geldig en mag gebruikt worden door alle leden binnen je eigen huishouden. De voordeelkaart is niet inwisselbaar voor kadobonnen)


Magnesium massage


Als een ontspannings massage maar dan meer gericht op de spanningen en ontspanning van de spieren, veroorzaakt door bijvoorbeeld continu pijn, slapeloosheid of overmatige stress. Je lichaam wordt o.a. behandeld met een warme magnesium gel (voelt aan als een pakking), je voeten krijgen een heerlijke scrub met daarin magnesium korreltjes en dan volgt de massage met ook weer een fijne warme ontspannende olie. Een heerlijke ontspannende behandeling! (Tip: we adviseren om op de dag van je massage, benen en armen niet te ontharen. Dit omdat de magnesium wat kan prikken. De dag of avond ervoor is geen probleem)


 • 90+ min (voor- en achterzijde lichaam) € 80,-


 • 60+ min (achterzijde lichaam) € 58,-


 • 30+ min (rug/nek/schouder, geen scrub) € 32,50

Voordeelkaart:


 • 5x 30 min € 146,- / 10x + 1 € 321,75


 • 5x 60 min € 261,- / 10x + 1 € 574,20

(Bij aanschaf van een voordeelkaart betaal je het bedrag in één keer. De kaart is onbeperkt geldig en mag gebruikt worden door alle leden binnen je eigen huishouden. De voordeelkaart is niet inwisselbaar voor kadobonnen)


Zwangerschaps massage


Een heerlijke zachte liefdevolle massage, puur gericht op totale ontspanning, rust en verlichting van het extra's wat je draagt. Je mag deze massage ondergaan vanaf 12-14 weken, afhankelijk van hoe je eerste weken zwangerschap zijn verlopen. Het is een hele lichte massage die je mag ontvangen tot een van de laatste weken, zolang jij je er maar comfortabel bij voelt!


 • 90 min (voor- en achterzijde lichaam, buik) € 72,-


 • 60 min (voor- en achterzijde lichaam) € 50,-


Voordeelkaart:


 • 5x 60 min € 225,-


(Bij aanschaf van een voordeelkaart betaal je het bedrag in één keer. De kaart is onbeperkt geldig, wanneer je er niet volledig gebruikt van maakt, of kan maken tijdens je zwangerschap, blijven de resterende aantallen staan voor een gewone ontspannings massage. De voordeelkaart is niet inwisselbaar voor kadobonnen)


Holistische massage


Een ontspannings massage, op balans en emotionele blokkades gericht. Geestelijke ontspanning. Het is een rustige massage met weinig tot lichte druk, waarin ook pulsen en reiki voor een geborgen en veilige massage zorgen. Het gebruik van etherische olien zorgt voor een nog diepere werking.


 • 90 min (voor- en achterzijde lichaam) € 80,-


 • 60 min (achterzijde lichaam) € 58,-

Pitjit


Pitjit is de authentieke vorm van de Indonesische manier van masseren. Het is een stevige vorm van massage, die voor sommige mensen pas na de behandeling als prettig wordt beschouwd. Er wordt weinig olie gebruikt waardoor je het goed voelt dat ik op de huid en spieren bezig ben. Korte vlugge strijkingen zijn bepalend voor het ritme van de massage. Indien nodig wordt cupping of cerok (schrapen op spieren met een munt en menthol olie) toegepast, samen met een speciale balsem. Deze massage vorm wordt gebruikt bij het chronisch en diep vast zitten van spieren. Het kan vrij pittig zijn; als je twijfelt kan ik tijdens een ontspannings massage kijken welke vorm de keer erop geschikt voor je zou zijn. Vanwege de intensiviteit, ook om geven, wordt deze alleen aangeboden in 60 min.


 • 60 min (achterzijde lichaam) € 54,-


Voordeelkaart:


 • 5x 60 min € 243,- / 10x + 1 € 510,-


(Bij aanschaf van een voordeelkaart betaal je het bedrag in één keer. De kaart is onbeperkt geldig en mag gebruikt worden door alle leden binnen je eigen huishouden. De voordeelkaart is niet inwisselbaar voor kadobonnen)


Baby massage


Mini cursus! Dit is een hele fijne manier om het vertrouwen en de basisband tussen jou en je kindje nog meer te versterken. Vooral in de eerste weken, maanden, is lichamelijk contact tussen jou en de kleine van heel groot belang voor de emotionele en geestelijke ontwikkeling. Het verschil van 9 maanden veilig in je dragen, naar het welkom heten in de wijde wereld, is inmens! Zowel voor jou als je kindje. Met de baby massage leer je bewust een rustmomentje te creëren voor jullie saampjes. Geborgenheid, ontspanning en aandacht staan centraal in dit fijne moment. In 2 ochtenden van ongeveer 1,5 uur leer je je kleine op een veilige manier te masseren en het te laten wennen aan jouw aanraking. Je kunt dit vanaf 6-8 weken na de geboorte al doen, tot ongeveer 8 maanden. We gebruiken de veilige baby wax van Oh-Lief, die je ook mee krijgt zodat je thuis ook fijn kunt masseren! De tijd van de ochtenden stemmen we af op het ritme van je kindje en ook daar houden we de flexibiliteit er in.


Belangrijk om te weten: na een vaccinatie houden we 14 dagen wachttijd aan. Bij verhoging/koorts, infecties (bijv. griep) of gebruik van medicatie, masseren we niet en zullen we de afspraak verzetten. Heeft je kindje last van huidirritaties-of aandoeningen neem dan altijd contact op vóór het inplannen van deze ochtenden, dan kijken we samen welke mogelijkheden zijn. Bij (aanhoudende) buiten temperaturen van 28 graden of hoger worden de afspraken verzet.


 • 2x (ongeveer) 1,5 uur € 150,-


Stoel massage


Ikke enzo kan ook ingezet worden voor stoel massages bij bedrijven. Steeds meer werkgevers zien het belang in van goede zorg voor hun werknemers. Lange dagen achter de computer of zwaar fysiek werk; het vergt veel van lichaam en geest. Door stoelmassages aan te bieden ondersteun je je personeel, het werkt stress verlagend en door dit kleine grootse rust moment in te plannen neemt de productiviteit ook weer toe! Voor het geven van een stoel massage is maar een kleine ruimte nodig waar de speciale stoel kan staan, ongeveer 20 minuten per persoon (andere duur ook mogelijk) en de massage wordt over de kleding heen gegeven. Zie jij dit zitten voor jouw personeel ? Neem dan contact met me op voor meer informatie en samenwerkingen.