Kadobonnen

Deze zijn in de praktijk verkrijgbaar. Je kunt van te voren aangeven voor welke massage de bon uitgeschreven mag worden en dan zorgen wij ervoor dat het leuk ingepakt klaar ligt, wanneer je het kadootje op komt halen.


De kadobonnen zijn ook leuk te combineren met een magnesium pakketje!


Kadobon per post


Geen tijd om de bon op te halen ? Woon je zelf niet in de buurt ? Of wil je gewoon iemand heel lief verrassen ? Je kan ons de kadobon ook laten versturen, rechtstreeks naar de bofkont voor wie die bedoeld is! Van elke massage vorm kan je een kadobon laten maken en deze kan je op verschillende manieren versturen:


Verzendwijze basic: De bon wordt leuk ingepakt en gaat in een bubbeltjes enveloppe. Deze kan gewoon door de brievenbus.

Verzendkosten standaard € 2,50 / verzendkosten met track & trace € 5,00

Verzendwijze deluxe: De bon wordt zoals je gewend bent leuk ingepakt, met daarbij een klein magnesium verwenpakketje voor je voeten (een magnesium scrub en magnesium kristallen voor een heerlijk ontspannend voetenbadje! Dit wordt verzonden als (brievenbus)pakketje.

Verzendkosten standaard € 4,50 / verzendkosten met track & trace € 6,00


Een berichtje erbij ? Ook dat kan! Je kan kiezen uit een handgeschreven blanco briefje of je voegt voor € 1,00 extra een leuk kaartje van Zusss toe!


Wil je dat wij zo'n leuke verrassing voor je versturen ? Neem dan contact met ons op via de app, mail of fb messenger en dan maken wij het voor je in orde!