Huisregels, voorwaardes en andere belangrijke weetjes


Wij stellen het op prijs om bij verhindering van een afspraak dit uiterlijk 24 uur van te voren te laten weten. Wanneer je niet op de afspraak komt zonder het kenbaar gemaakt te hebben, of binnen 24 uur je afspraak te annuleert, zullen de kosten doorberekend worden. Bij het gebruik van een voordeelkaart zal de niet nagekomen afspraak van het tegoed afgehaald worden.


Voor de massages geldt; wanneer je onder behandeling bent van een (huis)arts of specialist,
eerst goed na te vragen of er een massage en welke massage, er toegepast mag worden. Wanneer je te maken hebt (gehad) met kanker is het belangrijk dat je dit bij het maken van je eerste afspraak aangeeft, hier zijn namelijk andere richtlijnen voor. 


Allergie-alert! Wij masseren met een olie die bestaat uit jojoba- en amandelolie. Bent je allergisch voor noten vermeldt dit dan meteen bij het maken van je afspraak, dan zorgen wij dat de juiste olie verwarmd wordt en klaar staat!


Belangrijk te weten bij vaccinatie of een vaccinatie afspraak:
Wanneer je een massage behandeling wilt inplannen, hou er dan rekening mee dat wij 10 - 14 wachtdagen hanteren tot na je vaccinatie(datum).
Dit in verband met mogelijke bijwerkingen en de hoeveelheid te verwerken vreemde stoffen in je lichaam.


Voor de kindercoaching geldt; dat beide ouders op de hoogte dienen te zijn van de begeleiding. Het is fijn wanneer het intake gesprek kan plaatsvinden met beide ouders. Daarna zullen de meeste sessies zonder de ouder plaatsvinden.