Huisregels, voorwaardes en andere belangrijke weetjes

Wij stellen het op prijs om bij verhindering van een afspraak dit uiterlijk 24 uur van te voren  te laten weten. Wanneer je niet op de afspraak komt zonder het kenbaar gemaakt te hebben, of binnen 24 uur je afspraak te annuleert, zullen de kosten doorberekend worden.

Voor de massages geldt; wanneer je onder behandeling bent van een (huis)arts of specialist, eerst goed na te vragen of er een massage en welke massage, er toegepast mag worden.

Voor de kindercoaching geldt; dat beide ouders op de hoogte dienen te zijn van de begeleiding. Het is fijn wanneer  het intake gesprek kan plaatsvinden met beide ouders. Daarna zullen de meeste sessies zonder de ouder plaatsvinden.

Helaas hebben we nu te maken met Covid19. Bij Ikke enzo werken we volgens de regels van het RIVM en houden de eventuele wijzigingen in de gaten.  Bij binnenkomst mag je je handen desinfecteren met de handgel die daarvoor staat. Wanneer u het prettig vindt dat ik met een mondmasker op werk kunt u dit bij het maken van de afspraak aangeven. Wanneer je komt voor de kindercoaching zal er tijdens de sessies  rekening gehouden worden met voldoende afstand.